AC Milan

AC Milan - Biljetter & fotbollsresor

AC Milan

Boka en komplett fotbollsresa till Milano med flyg, hotell och fotbollsbiljett till någon av AC Milans hemmamatcher! Som officiell AC Milan Incoming Travel Agency kan vi på GO Sport Travel erbjuda en komplett fotbollsresa med flyg, hotell och fotbollsbiljett. Detta avtal ger dig möjligheten att välja bland attraktiva fotbollsbiljetter till alla AC Milans hemmamatcher.

apr
12
ons 2023

AC Milan - SSC Napoli

Champions League
San Siro - Milano

Slutsålt
apr
23
sön 2023

AC Milan - US Lecce

Serie A - Italien
San Siro - Milano

FlygHotellBiljett
fr 6195 SEK
HotellBiljett
fr 4795 SEK
Biljett
fr 485 SEK
apr
29
lör 2023

AS Roma - AC Milan

Serie A - Italien
Stadio Olimpico - Rom

FlygHotellBiljett
fr 7295 SEK
HotellBiljett
fr 4895 SEK
Biljett
fr 2295 SEK
maj
3
ons 2023

AC Milan - Cremonese

Serie A - Italien
San Siro - Milano

FlygHotellBiljett
fr 5995 SEK
HotellBiljett
fr 4395 SEK
Biljett
fr 485 SEK
maj
7
sön 2023

AC Milan - SS Lazio

Serie A - Italien
San Siro - Milano

FlygHotellBiljett
fr 6795 SEK
HotellBiljett
fr 4795 SEK
Biljett
fr 995 SEK
maj
21
sön 2023

AC Milan - UC Sampdoria

Serie A - Italien
San Siro - Milano

FlygHotellBiljett
fr 6995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 595 SEK
jun
4
sön 2023

AC Milan - Verona

Serie A - Italien
San Siro - Milano

FlygHotellBiljett
fr 6995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 795 SEK

AC Milan - San Siro - Publik

AC Milan - Historia

Associazione Calcio Milan, mer känd som AC Milan, är en italiensk fotbollsklubb som grundades år 1899 och är välkänd i hela fotbollseuropa. AC Milan spelar sina hemmamatcher på San Siro, den största fotbollsarenan i Italien, som invigdes redan år 1926.

På San Siro, även kallad Stadio Giuseppe Meazza, spelas ett av Europas absolut hetaste derbyn mellan AC Milan och FC Internazionale. Derbyt kallas ”Derby della Madonnina” i heder till statyn av Jungfru Maria ovanpå Duomo di Milano, en av de mest kända turistattraktionerna i Milano. 

Vi kan ta er till Milano för att bland annat få se AC Milan där svensklegendarerna Gunnar Nordahl, Gunnar Gren och Nils Liedholm spelade tillsammans under 50-talet. Gre-No-Li som de kallades spelade tillsammans i Milan från 1949 till 1953. Under de åren lyckades Gunnar Nordahl vinna skytteligan i fem av sex Serie A-säsonger och Nordahl är fortfarande en av de bästa målskyttarna genom tiderna i Serie A. 

Mellan år 1990-1995 slog Milan alla typer av rekord där den kanske största bedriften var att under nästan två års tid mellan 19 maj 1991 till 21 mars 1993 inte förlora en enda match. Backlinjen som låg bakom sviten bestod av Mauro Tassotti, Alessandro Costacurta, Franco Baresi och Paulo Maldini.

Vi ger dig chansen att välja bland flera olika fotbollsbiljetter på San Siro som under stora delar av 90-talet sågs som omöjlig att vinna på. Under denna tid bar även den nederländska stjärntrion, bestående av legendarerna Marco van Basten, Ruud Gullit och Frank Rijkaard, AC Milans färger.

Boka din officiella fotbollsbiljett till arenan där den rödsvart-randiga tröjan burits av Sveriges största idrottsprofil i modern tid, Zlatan Ibrahimovic. Zlatan var dominant under tiden i AC Milan och krönte sin sejour i klubben genom att vinna skytteligan under säsongen 2011-2012. Zlatan blev i och med den vinsten första spelaren att vinna Serie A:s skytteliga med två olika klubbar, FC Inter och AC Milan. Milan blev även den totalt tredje klubben som han tog till ligasegern vilket återigen innebar att han fick lyfta Scudetton. De två titlarna Ibrahimovic vann med Juventus har dock raderats ur historieböckerna efter den uppmärksammade ”Calciopoli”.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - AC Milan   

Ta chansen och upplev shoppingstaden Milano i kombination med en matchbiljett på San Siro nu. Känner du dig osäker på vilken typ av fotbollsbiljett eller hotell du ska välja så kontakta oss endera via telefon eller e-post, vi hjälper mer än gärna till.

Tillsammans med vår erfarenhet och dina önskemål så kan vi skräddarsy en fotbollsresa som passar dig. Genom våra trygga villkor och direktkontakt med Milan kan du säkra din officiella fotbollsbiljett på San Siro.

När du hittat just din match i spelschemat ovan, klicka in på den matchen för att börja sy ihop din fotbollsresa. I lugn och ro välja kan du välja bland våra olika fotbollsbiljetter och hotell. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och kompetens inom fotbollsresor om du känner dig osäker på vilken typ av matchbiljett eller hotell ni ska välja. 

Ta chansen och säkra din officiella fotbollsbiljett till San Siro och ett fotbollspaket där du får uppleva Milano i samband med att se AC Milan. Kontakta oss idag!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Arsenal Officiell Agent Logga

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Royal Ascot official crest

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.