Mexico F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Mexico F1

Autódromo Hermanos Rodriguez - Mexico City

Upplev Formel 1 – Live på Autódromo Hermanos Rodríguez!

På Autódromo Hermanos Rodríguez har det körts F1 Grand Prix varje år sedan 2015, detta efter en 22 års frånvaro från tävlingskalendern! Stora renoveringar av banan skedde inför detta för att vara i samklang med den tid som gått. Vem som stod för den nya kretsdesignen? Ja, självklart tyska F1-legenden Hermann Tilke!

Tidigare deltagande som ett F1 Grand Prix skedde mellan 1963–1970 och 1986–1992. Vid motorbanans öppning 1962 döptes den till Magdalena Mixhuca circuit men ändrades strax därefter till Autódromo Hermanos Rodríguez för att hylla de två bröderna Ricardo och Pedro Rodríguez, båda racerförare som omkom bakom ratten några år efter banans öppning.

Kretsen är placerad i sydöstra delen av Mexico City, i en offentlig park som idag heter Magdalena Mixhuca Sports City. En annan stor motorsport som har genomförts här genom åren är Nascar och dess Nascar Nationwide Series. Denna park blev även känd 1968 för att varit en olympisk park för 4 stycken grenar under de Olympiska sommarspelen som då arrangerades i den mexikanska huvudstaden.

Banans längd är 4,3 km, en relativt kort krets jämfört med de flesta av banorna som är med i F1:s tävlingskalender. Ett Grand Prix här genomförs under sammanlagt 71 varv. Snabbaste varvet under en tävling har monegasken Charles Leclerc, som 2019 körde under tiden 1: 19,23.

Autódromo Hermanos Rodríguez bjuder på en speciell karaktär och utmaning åt förarna, belägen 2240 meter över havet och med den svåra och snabba Peralta-hörnet som avslutar ett varv. Räkna med spänning och hög fart längs med asfalten i Mexico City!

Njut av den härliga matkulturen och världens bästa motorsport på gatorna i Mexico City

Ta chansen och besök Mexikos huvudstad och hugg in på den fantastiska matkulturen, god dryck och den underbara cirkus som F1 erbjuder när den tar sig runtom i världen!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Mexikos F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Mexikos Grand Prix!

okt
29
sön 2023

Mexico F1

Formel 1 Resor
Autódromo Hermanos Rodriguez - Mexico City

FlygHotellBiljett
fr 25995 SEK
HotellBiljett
fr 23995 SEK
Biljett
fr 4995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Arsenal Officiell Agent Logga

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Royal Ascot official crest

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.