Sandwich 

Sandwich är en liten charmig brittisk stad i sydöstra England. Staden med cirka 4500 invånare ligger 15 mil från London och har en stark historia från medeltida England. Under bland annat den tidsepoken var Sandwich en viktig hamnstad men ligger faktiskt i nutid hela 3 kilometer från kusten.

Att göra och uppleva i Sandwich

Sandwich ligger en bit från kusten men igenom dess centrum går floden River Stour som sedan mynnar ut i havet vid Sandwich- och Pegwell Bay. För bästa upplevelsen av den fina naturen, djurlivet och för att få se historiska avtryck så är ett tips att man bokar in en båttur med Sandwich River Bus.

Staden kan erbjuda hela 4 historiskt starka kyrkor i St. Clement's, St. Mary's, St. Peter's & United Reformed, väl värda ett besök. Vill man fortsätta ta del av kulturen och stadens historia så bör man lägga lite tid på Guildhall Museum. Där går de igenom olika epoker och i byggnaden finns även en gammal rättssal.

Vil man aktivera sig lite mer så finns Sandwich Leisure Centrum, ett modernt gym som även innehåller hallar för till exempel badminton, fotboll och basket. 

En populär aktivitet är även att besöka Sandwich Bowling Club, där spelar man en precisionssport utomhus som härstammar från 1200-talet och som påminner om boule och boccia.

Maten och restaurangerna

Trots stadens begränsade storlek finns det bra och prisvärda matställen att besöka. Namaste Sandwich är ett centralt alternativ som erbjuder smakfull indisk mat i en trevlig restaurangmiljö och med personal som är kända för att ge en bra service!

Vill man ha lite hemmakänsla i sitt restaurangbesök rekommenderas The King’s Arms Restaurant där bland annat klassiska brittiska maträtter kan avnjutas i deras charmiga trädgård. Detta är även ett prisvärt familjeägt hotell att bo på om man vill bo i Sandwich under sin vistelse i England.  

Staden som förknippas med golf och The Open!

Sandwich är utan tvekan präglat av golf och har 3 fina banor utanför centrum, alla vackert belägna vid kusten. Besök Royal St George's, Prince's Golf Club eller Royal Cinque Golf Club. Alla banorna håller sannerligen världsklass!

På tal om världsklass spelas det vartannat år på Royal St. George’s en av världens största och mytomspunna tävling, The Open. Dess namn avslöjar den öppna tävlingsformen där både proffs och inbjudna amatörer slåss om den ärofyllda silverpokalen The Claret Jug.

Go Sport Travel är stolta över att vara en officiell återförsäljare av biljetter till The Open och tillsammans med ert inträde till en av världens största golftävlingar live så kan vi även sy ihop detta med ett boende och flyg för att ge er den allra bäst upplevelsen!


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Arsenal Officiell Agent Logga

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Royal Ascot official crest

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.