Watford FC & Vicarage Road

Cirka 3 mil norr om London ligger den mysiga staden Watford där du även hittar den gemytliga Vicarage Road som Watford FC spelar sina hemmamatcher på. Arenan byggdes 1922 men rustades upp ordentligt 2014 och har idag en kapacitet på 21 500 under fotbollsmatcherna. 
Arenan är placerad i centrala Watford med närhet till pubar, restauranger och lokaltransport.

apr
15
lör 2023

Watford FC - Bristol City

The Championship - England
Vicarage Road - London

HotellBiljett
fr 2495 SEK
Biljett
fr 595 SEK
apr
19
ons 2023

Watford FC - Cardiff City

The Championship - England
Vicarage Road - London

FlygHotellBiljett
fr 3295 SEK
HotellBiljett
fr 2495 SEK
Biljett
fr 595 SEK
maj
8
mån 2023

Watford FC - Stoke City

The Championship - England
Vicarage Road - London

FlygHotellBiljett
fr 3295 SEK
HotellBiljett
fr 2495 SEK
Biljett
fr 595 SEK

Resa till Vicarage Road

Att ta sig till Vicarage Road från centrala London är tämligen enkelt. Snabbaste sättet är att åka Overground från Euston Station till Watford High Street vilket tar cirka 40 minuter. Med tunnelbana så tar det cirka 1 timma och då kliver du av på ändhållplatsen Watford.

Fasaden på Vicarage Road upp mot souvenirshop

Upplev Vicarage Road live

Under matchdagar så fylls gatorna och pubarna kring arenan väldigt snabbt. Tusentals supportrar skapar en härlig atmosfär och har du svårt att hitta arenan så tar du bara rygg på en Watfordsupporter. Souvenirshopen ”The Hornets Shop” är det första du möts av när du kommer gående från centrum så varför inte passa på att göra ett inköp innan det är dags att hämta upp din fotbollsbiljett. När du skall se en match på Vicarage Road, och köpt din matchbiljett av oss på GO Sport Travel, hämtar du upp den direkt i någon av biljettluckorna på ett snabbt och tryggt sätt. Beroende på vilken sektion du valt hämtar du din biljett i Overseas Ticket Collection som är placerad bakom kortsidan The Rookery Stand, eller Hospitality Entrance som ligger placerat bakom långsidan The Graham Taylor Stand.

När du hämtat ut din matchbiljett är det dags för att ta sig in på matchen. Genom våra officiella avtal med Watford FC erbjuder vi alltid platser på långsidan. Har du valt att boka Hospitality biljetterna som heter Directors Guest Lounge eller Horizons Hospitality så blir du varmt välkomnad av personalen vid Hospitality entrance vid ankomst. Du får tillgång till en av loungerna där det serveras match och dryck. Ett utmärkt ställe att läsa matchprogrammet på och avnjuta en pint samtidigt som atmosfären inne på arenan blir allt bättre.

När det drar ihop sig till matchstart är det dags att ta sig ut till dina platser på läktaren och med stor sannolikhet kommer du sitta bland inhemska Watford supportrar. Ta del av den hjärtliga gästvänligheten samtidigt som klacken på ena kortsidan drar igång sång. I paus och efter matcher har du fortfarande tillgång till loungen vilket gör att du i lugn och ro kan varva ner och invänta den värsta trängseln tillsammans med en öl eller något ätbart.

Är du ute efter en unik fotbollsupplevelse rekommenderar vi varmt ett besökt på Vicarage Road! Ett perfekt ställe att förlägga din fotbollsresa till oavsett om det gäller hela familjen eller kompisgänget.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Arsenal Officiell Agent Logga

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Royal Ascot official crest

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.